Betting bonus innebär att du som kund får någonting utav betting sidan när du öppnar upp ett nytt konto eller lägger en ny satsning på ett odds. Det vanligaste betting bonusarna brukar vara att du får pengarna tillbaka vid förlust, en väldigt populär betting bonus när Sverige spelar exempelvis. Du kan se ett urval av betting bolag som har bra betting bonusar i tabellen nedan.

[table id=1 /]

Vilken betting bonus är bäst?

Det är faktiskt rätt stor skillnad på olika sorters betting bonusar och den största skillnaden är omsättningskravet som bonusen har, det är nämligen extremt ovanligt med en omsättningsfri betting bonus. Omsättningskrav innebär helt sonika att du får omsätta dina pengar x antal gånger innan du kan ta ut vinsten. Rent generellt brukar x3-x5 gånger vara vanliga omsättningskrav.

Det är alltså inte bara så enkelt att gå på högsta möjliga betting bonus du hittar utan det kan finnas omsättningskrav eller extra saker som freespins på casino, pengarna tillbaka vid förlust som avgör vad som är en bra eller dålig betting bonus.

Om du vill jämföra betting sidor och se vem som har bra betting bonus kan du titta i våran jämförelsetabell och välja ut en som passar dig.