På den här sidan hittar du mängder av bonusar och erbjudanden hos bettingsidor på nätet. Förutom detta ger vi dig även värdefulla tips och information som kan vara bra att tänka på när man ska satsa pengar på betting på nätet. Nedanför hittar du en lista över bettingsidor med populära bonusar och erbjudanden just nu.

[table id=1 /]
<h3>Bettingsidor med bonus</h3>
Som ny spelare kan man välja bland ett stort antal heta och generösa erbjudanden hos bettingsidor. De allra flesta bettingsidor på nätet erbjuder någon form av insättningsbonus, det vill säga en procentuell ökning av den första insättningen som en ny spelare gör. Vidare erbjuder andra bettingsidor bonusar i form av ett riskfritt spel, eller i form av gratis pengar som man kan spela med precis som man vill.
<h3>Mer om insättningsbonus</h3>
En insättningsbonus är en populär och uppskattad typ av bonus bland spelare inom betting. Eftersom en bra insättningsbonus ger ganska mycket mer pengar att spela med så ökar man också sina chanser att vinna pengar. Det gör också att man med delar av bonusen kan testa nya bettingstrategier, lägga spel med lite högre risk och liknande.

Insättningsbonusen rör sig i de flesta fall om ett procentuellt påslag på insättningen. Många bettingsidor erbjuder till exempel insättningsbonus i nivåerna 50%, 100% eller i enstaka fall 200%. Skulle man sätta in 400 kronor givet dessa bonusnivåer så skulle man alltså få 600, 800 eller 1200 kronor att spela för. Som du kanske märker så blir det ganska mycket extra pengar att spela med.
<h4>Se upp för omsättningskrav</h4>
En del bettingsidor har höga så kallade omsättningskrav på sina insättningsbonusar. Detta innebär att man behöver omsätta bonuspengarna ett bestämt antal gånger innan de är att betrakta som ens egna. Omsättningskraven hos olika bettingsidor kan variera ganska kraftigt. Hos enstaka är det 0 medan det hos andra är upp emot 40 eller 50 gånger.

Om du planerar att spela för att kunna ta ut lite vinst så bör du se upp för höga omsättningskrav. Dessa kan begränsa dina möjligheter till att ta ut vinster enormt.
<h3>Riskfritt spel</h3>
Ett antal bettingsidor erbjuder nya spelare ett första riskfritt spel. Detta är som det låter ett spel där man inte tar någon risk. Om man vinner spelet som man lägger så vinner man pengar precis som vanligt. Men om man skulle förlora spelet som man lagt så går bettingsidan in och betalar tillbaka din insats för spelet. Du kan alltså lägga ett spel med ganska höga odds utan att drabbas av risken för att förlora detta.
<h3>Gratis betting-pengar</h3>
Ytterligare ett populärt bonusalternativ är bettingsidor med erbjudande om gratis pengar till nya spelare. Vissa bettingsidor har istället för kampanjer och erbjudanden om insättningsbonus istället en mindre summa gratis betting-pengar som spelaren får. Dessa pengar kräver normalt ingen motprestation utan går att börja spela med så snart man öppnat ett konto. De vinster man göra med dessa gratis betting-pengar får man behålla. Dock omfattas de i de flesta fall av omsättningskrav, vilket gör att man måste omsätta pengarna ett antal gånger innan det går att ta ut dem till sitt konto.
<h3>Insättningsmetoder hos bettingsidor</h3>
När du klickat dig vidare och registrerat ett konto på en bettingsida som du tycker om så är det dags att göra en insättning. Du har då ett stort antal insättningsmetoder att välja bland, där några vanliga alternativ är insättning med kreditkort/bankkort, Trustly, Zimpler, Siru Mobile, Neteller eller Skrill.

Vår favorit bland insättningsmetoderna är Trustly. Med Trustly kan man nämligen sätta in pengar utan avgift, genom att pengarna dras från ditt bankkonto. Pengarna dras från ditt konto direkt och likaså har du pengarna på ditt bettingkonto direkt. Du behöver inte krångla med att fylla i en massa uppgifter utan du kan snabbt och enkelt verifiera din insättning med hjälp av Mobilt BankID. Om man jämför Trustly med kreditkort eller bankkort så är det både snabbare och billigare. Att sätta in pengar på bettingsidor med kort innebär i de flesta fall att man behöver betala en transaktionsavgift på flera procent. Detta blir mycket i det långa loppet.
<h3>Bettingsidor med snabba uttag</h3>
När man satsar pengar på betting på nätet så är det givetvis också viktigt att man väljer bettingsidor med snabba uttag. De snabbaste uttagen får man i de flesta fall genom att använda sig av Trustly. Med Trustly kan man betala ut pengar till sitt bankkonto och pengarna brukar finnas på kontot på mellan 15 minuter och 24 timmar. Det kan med andra ord gå mycket snabbt! Utöver Trustly kan Neteller eller Skrill vara snabba uttagsmetoder. Vill man dock ha pengarna till sitt bankkonto så kan Neteller eller Skrill innebära ganska långa uttagstider.
<h3>Live betting</h3>
Idag erbjuder många bettingsidor förutom traditionell betting på olika idrottsevenemang även live betting. Detta innebär att man kan satsa pengar och lägga spel under matchens gång.Om du sitter och tittar på en match och har en känsla av att ena laget har ett övertag eller att det går åt ett visst håll så kan du lägga ett bet på detta. Det ger dig bättre möjligheter att påverka dina vinster.
<h3>Bettingsidor med cash out</h3>
Cash out är en funktion hos bettingsidor som innebär att man kan stänga ett spel när det ännu inte är avslutat. Om du lagt ett spel på att lag A ska vinna så kan du casha ut spelet redan innan matchen är avgjord. Du kan på detta sätt alltså säkra en vinst eller minimera en förlust som du befarar.
<h3>Bettingsidor på svenska</h3>
För bästa möjliga spelupplevelse brukar vi rekommendera våra besökare att registrera sig på bettingsidor på svenska. Detta gör att man kan läsa alla regler och villkor på svenska, få hjälp med eventuella problem av en svenskspråkig kundtjänst samt spela med svenska kronor som valuta. Det sistnämnda gör att man slipper transaktionsavgifter och dåliga växlingskurser när man ska sätta in eller ta ut pengar.

På den här sidan har vi fokuserat på att lista alla bettingsidor som är seriösa, säkra och välrenommerade. Det dyker hela tiden upp nya bettingsidor med nya erbjudanden som kan vara värda att ta en titt på. Om du saknar någon sida i listan över bettingsidor får du gärna kontakta oss.