Det finns ett stort antal bingosidor på nätet som erbjuder bingo bonus till nya spelare som registrerar ett konto. Bland annat går det att få gratis pengar, insättningsbonusar samt gratis bingobrickor i utvalda spel. Nedanför har vi samlat de bästa erbjudandena om bingo bonus just nu.

[table id=1 /]

Olika typer av bingo bonus

Beroende av vad du föredrar finns det olika bingo bonusar som förmodligen passar dig olika bra. Nedanför förklarar vi de olika typerna av bingo bonus närmare.

Insättningsbonus

När du sätter in pengar hos en bingosida så går det att öka insättningen med ett visst antal procent. Många bingosidor ger en bingobonus på 100-200%. Detta ger dig dubbelt eller tre gånger så mycket att spela med som du sätter in.

Gratis bingo pengar

För att locka till sig nya spelare finns det vissa bingosidor som delar ut gratis pengar. Det kan handla om 50 eller 100 kronor som delas ut helt gratis, vilket ger spelaren möjligheten att provspela på deras sida. Vinsterna som man gör med sina gratis bingo pengar kan man behålla, spela vidare med eller ta ut till sitt konto.

Gratis bingobrickor

En del bingosidor delar ut gratis bingobrickor i vissa utvalda bingodragningar. Detta gör att man kan delta i dessa dragningar gratis och sedan behålla vinsterna som man gör i den aktuella bingodragningen.