Bingo på nätet är ett roligt och socialt spel som dessutom ger möjligheten att vinna stort. Det finns dessutom flera sidor på nätet med Bingo utan insättningskrav. Detta innebär att man kan spela bingo gratis, utan att sätta in några pengar. Nedanför har vi sammanställt en lista över sidor på nätet där man kan spela bingo utan insättningskrav.

[table id=1 /]

Bingo utan insättningskrav, hur fungerar det?

Bingo utan insättningskrav kan spelas på några olika sätt. Det vanligaste alternativet är att bingosidor delar ut en mindre summa gratis pengar till nya spelare som registrerar ett konto. Normalt brukar det handla om antingen 20, 50 eller 100 kronor gratis, som man sedan kan använda helt fritt hos bingosidan. Men det går även att spela genom att ta del av erbjudanden om gratis bingobrickor. Vissa bingosidor delar nämligen ut gratis bingobrickor till spelare som registrerar ett konto. Dessa bingobrickor är ofta kopplade till en specifik dragning eller ett specifikt bingospel.

Hur mycket kan man vinna?

Det finns egentligen inga begränsningar för hur mycket man kan vinna. Eftersom man själv kan välja spel med sina gratispengar så styr man över detta själv. Det enda man behöver tänka på är att gratispengar hos bingosidor ofta omfattas av ett omsättningskrav, som innebär att pengarna behöver omsättas ett bestämt antal gånger innan de går att ta ut.