Det finns ett stort antal bra oddsbonusar på nätet. Generellt gäller att man brukar få väldigt stora oddsbonusar när man sätter in och spelar på odds hos nya oddssidor. Men även lite äldre och mer etablerade oddssidor har regelbundet erbjudanden om nya oddsbonusar med mycket attraktiva erbjudanden. Nedanför har vi samlat en lista över sidor på nätet med nya oddsbonusar.

[table id=2 /]

Hur fungerar en oddsbonus?

De flesta nya oddsbonusar inkluderar att man ska göra en insättning, och på detta sätt få mer pengar att spela på odds med. Det kan handla om att oddssidan som man sätter in hos ger 100% eller 200% extra pengar på det som du sätter in. Dessa pengar kan du sedan disponera själv som du vill och exempelvis lägga mer pengar på en och samma match eller spela på fler olika oddsspel.

Nya oddsbonusar som är gratis

Det finns även oddsbonusar som är helt gratis. För att locka nya spelare att registrera sig finns det nämligen ett flertal oddsidor som delar ut gratis pengar att spela med till alla som öppnar ett konto hos dem. Det kan handla om 50 eller 100 kronor som betalas ut helt gratis till dig, och som du sedan kan spela fritt med.