Antalet Lotto-spel med enorma vinster är många. Svenska spelare kan enkelt vara med och tävla om jackpott-vinster på över 100 miljoner kronor, bland annat genom Lotto, Eurojackpot eller EuroLotto.

Hos de flesta lotterier så kan man välja att prenumerera på Lotto. Detta är ett utmärkt sätt att vara med och tävla om jackpotten regelbundet. Och på detta sätt öka sina chanser att kamma hem storvinsten. Vill man ha största möjliga sannolikhet att vinna så kan man lägga upp en prenumeration i flera lotterier, och på detta sätt delta i olika lottodragningar nästan dagligen.

Spela på samma kupong varje vecka och öka dina chanser att vinna

Eftersom en lottodragning bara innebär ett begränsat antal nummerkombinationer så ökar man sin sannolikhet att vinna genom att spela på samma lottokupong vecka efter vecka. Detta eftersom lottoraden rent statistiskt någon gång kommer att vara en vinstrad.

Prenumerera på dina turnummer

Den stora fördelen med att prenumerera på Lotto är att du enkelt kan spela på samma nummer varje dragning. Detta gör att du kan lägga upp en eller flera lottokuponger med dina turnummer och sedan luta dig tillbaka och följa dragningarna.

Genom att lägga upp en prenumeration så slipper du springa till spelombudet med en ny kupong varje vecka. Och du behöver därför heller inte gå miste om några storvinster.