Med Trustly får man som spelare både blixtsnabba insättningar och uttag. Trustly är dessutom avgiftsfritt och ett av de mest populära insättningsalternativen just nu. Nedanför hittar du en lista över spelbolag med Trustly.

TABELL

Snabbt, säkert och enkelt

Ett av de populäraste alternativen för att sätta in pengar hos spelbolag på nätet har historiskt varit att använda sig av kreditkort eller kontokort. Detta är dock ganska krångligt då man behöver knappa in alla kortets siffror i webbläsaren, vänta på en verifieringskod eller verifiera med bankdosan, dessutom är det dyrt. De flesta fall tar ut en avgift för kortinsättningar som ligger på närmare 3-5%. Om man spelar ofta eller för större summor så bör man undvika att förlora såpass mycket i största möjliga mån. Lösningen heter Trustly. Med Trustly använder man sig av sitt mobila BankID för att verifiera insättningen. Pengarna dras sedan från ditt bankkonto och hamnar hos spelbolaget direkt. Trustly är för närvarande avgiftsfritt hos majoriteten av alla spelbolag. Utslaget över tid så blir det mycket pengar du sparar på att använda dig av Trustly istället för ditt kort.

Trustly är dessutom ett av de absolut snabbaste alternativen för att göra uttag. Du har hos de flesta spelbolag dina pengar på ditt bankkonto redan samma dag. Detta är en process som brukar ta flera dagar när man tar ut till sitt kort.

Slå två flugor i en smäll – Sätt in pengar med Trustly och aktivera en insättningsbonus

De spelbolag med Trustly som vi listat på denna sida har förutom Trustly också mycket bra bonuserbjudanden. När du sätter in pengar så kan du genom att aktivera en insättningsbonus få betydligt mycket mer att spela med än vad du sätter in. Det är inte ovanligt med insättningsbonusar på 100% och uppåt. Dessutom kan du få ett antal free spins när du registrerar ditt konto.